Kortit

Unelmillesi pääomaa

Autamme sinua toteuttamaan unelmasi, niin pienet kuin suuremmatkin. Kun lompakossasi on Nordea  luottokortti ei tilaisuutesi jää käyttämättä. Monipuolisista Nordea Credit ja Nordea Gold luottokorteista löydät tietoa alla.

 

Nordea Gold

Nordea Credit

Lue lisää
Hae korttia
Lue lisää
Hae korttia

  

Pitkästytkö kassajonossa?

Vetääkö naapurin kassajono paremmin? Nyt pitkä jonotus saattaa olla historiaa sinunkin osaltasi. Kun käytät alle 25 euron ostoksissasi lähimaksamista, sujuu maksaminen sinultakin kuin tanssi. Lähimaksamista pääset käyttämään hakemalla itsellesi Nordea Debit-kortin. Tutustu uuteen lähimaksuominaisuuteen.

Nordea Debit

Lue lisää
Hae korttia

Talouden hallintaa jälkikasvulle

Maksatko lapsesi viikkorahan vielä käteisellä? Miksi suotta? Hae lapsellesi ensimmäiseksi maksukortiksi Nordea Electron -kortti, jolla hän voi harjoitella rahan käyttöä sujuvasti ja turvallisesti.  Korttiin saat halutessasi esimerkiksi maksuttoman Jalmari-kuvan.

Nordea Electron

Lue lisää

Kaksin aina kaunihimpi

Vähennä korttien määrää lompakossasi yhdistämällä kanta-asiakaskorttisi ja luottokorttisi. Näin keräät pisteitä ja hyödynnät kanta-asiakasetuja ostoksia maksaessasi.

K-Plussa-ominaisuus

Stockmann MasterCard

Lue lisää
Hae korttia

Finnair Plus MasterCard

Lue lisää
Hae korttia


Turvallisilla vesillä

Huoli pois huomisesta. Korteilla turvaat itsesi, perheesi, matkasi ja omaisuutesi.  Tutustu kortteihin liittyviin vakuutuksiin ja kortin käytön turvallisuutta parantaviin rajoituksiin.

Korttivakuutukset

Kortin käytön turvallisuus

Hoida korttiasioita

Nordea on kätesi ulottuvilla. Hankit, muutat ja saat apua missä ja milloin vain 24h/vrk. Mukanasi matkustaa mobiili- ja verkkopankki, joissa hoidat korttiasiasi Karibialta tai kotisohvaltasi. Halutessasi henkilökohtaista palvelua sinua auttaa Nordea Asiakaspalvelu ja kattava konttoriverkostomme.

Mobiilipankki

Verkkopankki

Nordea Asiakaspalvelu

Konttorihaku

Automaattihaku

Vertaile kortteja 
Kortti Vuosi-/ Kuukausi-maksu Luotto-limiitti Korko Verkko-maksaminen Tuoteturva-vakuutus Ulkomaan-matkavakuutus Plussa-ominaisuus
Nordea Gold Katso hinnat tuotesivulta 5000-10000e %        
Nordea Credit Katso hinnat tuotesivulta 1000-5000e %      Ei  
Nordea Debit Katso hinnat tuotesivulta - -   Ei Ei Ei
Nordea Electron Katso hinnat tuotesivulta - -   Ei Ei  
... ... ... ... ... ... ... ...

 

Vertaile kortteja kaikkien ominaisuuksien osalta.